Transport, livrare si retur

Transportul se efectueaza prin Curier Rapid, costul de livrare fiind de 19 lei, oriunde in tara.

Returnarea produselor comandate se poate face in termen de 14 zile iar costul transportului este suportat de catre client. Returnarea banilor se face doar intr-un cont bancar dupa verificarea produselor reurnate(acestea nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau uzura), in termen de pana la 14 zile.
Daca v-ati razgandit cu privire la modelele de produse comandate, le puteti schimba pentru alte modele cu suportarea costului de transport.
In cazul in care marimea nu corespunde sau produsele au un defect, acestea se pot schimba fara nici o problema cu alte produse iar costul transportului este suportat de noi.
Coletele de retur cu ramburs vor fi refuzate. Vor fi refuzate si coletele de retur care solicita returnarea contravalorii produselor, daca plata transportului este pusa la destinatar. Costul transportului este suportat de noi in cazul schimbului cu o alta marime sau cu un alt produs daca produsul initial are un defect, in cazul in care se solicita returnarea banilor pentru produsele comandate, costul transportului este suportat de catre client.

Pentru a returna un produs comandat, va rugam sa ne contactati telefonic la 0720.948.063 sau sa folositi formularul de mai jos: